Padel Coronel Sports

Coronel Sports Huizen heeft verschillende padel banen en is daarom dé plek in het Gooi en omgeving om padel te spelen! Padel wordt gespeeld met vier spelers (2 tegen 2) op een baan van 10 bij 20 meter omheind door glaswanden en een metalen hekwerk. De score verloopt zoals bij tennis.

Padel kun je bij Coronel Sports op de volgende wijze beoefenen:

  • Losse reservering
  • Contractbaan
  • Abonnementen
  • Toss
  • Competitie

Ervaar hoe leuk padel is!

Maak kennis met padel – volg een clinic of training – voor elk niveau – voor jeugd en senioren

Wil je kennis maken met deze razend populaire racketsport? En wil je graag de specifieke techniek en tactiek van padel leren? Kom dan bij mij een padel clinic of trainingen volgen. Ik geef padel clinics en trainingen op doordeweekse avonden en in de weekends. Ik ben gek op het spelletje en ben gecertificeerd door de Nederlandse Padelbond. Ook ben ik gecertificeerd jeugdtrainer en zou graag les willen geven aan kinderen. Beginners kunnen vaak na een kwartier uitleg al rally’s spelen! Schrijf je snel in voor deze super leuke sport via onderstaande button.

  • Padel clinic (max. 8 personen)
  • Training (8 x 1 uur) voor beginners zonder/met racketsport ervaring
  • Training (8 x 1 uur) voor gevorderden
  • Prive training

De prijs van een padel clinic is € 60 per uur. Ideaal is een clinic van 1,5 uur. De prijs van een training is € 100 p.p. bij 4 personen, excl. baanhuur. Leden betalen uiteraard geen baanhuur. Niet-leden betalen € 5,- p.p. per uur aan baanhuur. Deze dient vooraf betaald te worden aan de balie.

Schrijf je in 

padel racket
Maak kennis met padel, volg een padel clinic
Een clinic is de perfecte manier om kennis te maken met de padel sport. Een clinic kunt u volgen met een groep personen bestaande uit collega's, vrienden, kennissen, etc. Iedereen schrijft zich individueel in. Als u zich met een groep wilt inschrijven dan geeft u uw groepsgenoten op in het inschrijfformulier. De clinics worden gegeven in een groep van maximaal 8 personen en duurt 1 uur. De prijs van een clinic is € 60,- per uur, excl. baanhuur. Leden van Coronel Sports betalen uiteraard geen baanhuur. Niet-leden betalen € 5,- p.p. per uur aan baanhuur.   Schrijf je in voor een clinic