Maak kennis met padel, volg een padel clinic

Padel trainingen en clinics

Een padel clinic is de perfecte manier om kennis te maken met padel. Een clinic kunt u volgen met een groep personen bestaande uit collega’s (bedrijfs clinic), vrienden, kennissen, etc. De padel clinics worden gegeven in een groep van maximaal 8 personen en duurt 1 tot 2 uur. De padel locatie wordt in overleg bepaald.

De prijs van een clinic is € 60,- per uur, excl. baanhuur.

Vraag aan

Geef een padel clinic cadeau via Champ.nl

PadelFun44 is sportaanbieder op Champ. Champ is hét nieuwe on demand sportplatform waarop sporters eenvoudig allerlei sporten kunnen vinden. Via Champ.nl kun je een cadeaubon bestellen. Hiermee geef je een sportief cadeau waarbij je keuze hebt uit meer dan 5.500 sportactiviteiten bij ruim 2.500 locaties. In heel Nederland. Bestel eenvoudig een cadeaubon voor padel clinics voor onderstaande locaties:

Schrijf je nu in voor padel trainingen

padel trainingen

Padel trainingen zijn zeer aan te raden voor het aanleren van de juiste basis van de relatief nieuwe sport padel. Tijdens de padel trainingen leer je de karakteristieke slagen en tactiek van padel. Training is mogelijk voor beginners en gevorderden. De training (8 lessen van 1 uur) wordt gegeven in een groep van maximaal 4 personen en duurt 1 uur. Ook is er prive training mogelijk.

De prijs van een training is € 100 p.p bij 4 personen, excl. baanhuur.

Vraag aan