Tennis clinic voor ondernemers

Voor alle ondernemers die hun zakelijk netwerk binnen Nederland en Vlaanderen willen uitbreiden, organiseer ik, Karin Kersten, vanuit het BNI-netwerk een tennis clinic.

Deze clinic wordt gehouden op het prachtige park van Tennisvereniging Schaarsbergen op zaterdag 11 september van 14.00 tot 18.00.

Na een hartelijk ontvangst met een welkomstdrankje wordt er van 15.00 tot 16.30 getennist. Daarna is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar te netwerken. De gezonde en heerlijke hapjes worden door mij verzorgd, eigenaar van Happy Habits.

De clinic wordt gegeven door Pieter en Frédérique de Vries van PF Tennis. Pieter en Frédérique tennissen al hun hele leven en spelen op een hoog niveau. Zij houden rekening met je speelsterkte. Neem je eigen racket en gravelschoenen mee. Mocht je zelf geen racket hebben, dan kun je bij Decathlon al voor een leuke prijs een racket kopen.

Door betaling vooraf van € 45 (exclusief drank), doe je mee. Er is plaats voor 20 ondernemers. Dus meld je snel aan door mij vóór 6 september een e-mail te sturen, karin@happyhabits.eu. Ik zie je graag op de baan

Het adres is: Kemperbergerweg 613, 6816 RT Arnhem.

Voor vragen: Stuur mij een WhatsApp, 06 48144220 of een berichtje via LinkedIn

Met sportieve groet,

Karin Kersten